Een condensatieketel zelbouwpakket uit Oost-Vlaanderen

Als je op zoek bent naar een condensatieketel zelfbouwpakket dat je zelf kunt installeren in jouw woning in Oost-Vlaanderen, dan zit je goed bij Swipe Zelfbouw te Lokeren. Wij zijn jouw ideale partner en bieden jou een professionele totaalaanpak aan zodat jij zelf efficiënt en kostenbesparend aan de slag kunt gaan met de nodige ondersteuning.

Verwarming - swipezelfbouw
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Vraag een offerte aan
Huis - swipezelfbouw

Een condensatieketel zelfbouwpakket voor jouw woning in Oost-Vlaanderen

Als je aan het (ver)bouwen bent en een beetje een handige Harry bent, kun je zelf heel wat doen en bespaar je veel centen uit aan een vakman. Met het handige zelfbouwpakket dat wij aanbieden, kun jij eenvoudig zelf een condensatieketel plaatsen in jouw pand in Oost-Vlaanderen. Bovendien staat ons ervaren team te allen tijde voor je klaar met een totaalaanpak en deskundige ondersteuning. Naast een condensatieketel zelfbouwpakket vind je bij ons onder andere ook een verwarming zelfbouwpakket of een bouwpakket om zelf ventilatie te installeren in jouw woning in Oost-Vlaanderen.

Contacteer ons

Wil je een condensatieketel zelfbouwpakket aanschaffen dat je zelf kunt installeren in jouw woning in Oost-Vlaanderen? Dan kun je hiervoor uitstekend terecht bij Swipe Zelfbouw te Lokeren. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar axel@swipezelfbouw.be, door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 09/273.82.82.