De (ver)bouwtips van Dilan!

OVER MEZELF

Een paar jaar geleden begon ik bij Swipe Zelfbouw. Hoewel ik nog niet veel van techniek kende, smeet ik mij 200% en leerde ik ontzettend veel bij. Intussen heb ik al een paar jaren ervaring en deel ik de belangrijkste tips!

Wees niet bang om vragen te stellen

Wanneer je aan een (ver)bouwproject begint, kan het allemaal nogal overweldigend overkomen. Omring je daarom met de juiste mensen en durf vragen stellen. 

Onderhoud je werf

Tijdens de verschillende fasen van jouw project verzamel je heel wat: bouwmaterialen, overschotten, afval,… Het is daarom echt handig als je jouw werf regelmatig opruimt. Zo hou je een overzicht en verlies je minder tijd met zoeken naar jouw materialen. 

Handleidingen

Bij Swipe Zelfbouw krijg je steeds uitgebreide handleidingen en schema’s. Ik zou echt aanraden om deze goed door te nemen. Zo kom je vaak al een heel eind! Zijn er toch vragen? Zie dan tip 1. 

Wil je nog meer lezen? Check onze andere blogs: