De (ver)bouwtips van Wendy!

OVER MEZELF

Ik ben een bezige bij, die graag haar handen uit de mouwen steekt. Toen we een paar jaar geleden de kans kregen om een woning (lees: schuur) te renoveren naar luxe-villa, greep ik die samen met Axel aan. Het was de start van een lange verbouwing. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, en leerde toen ontzettend veel bij! Een tijdje later startte Axel Swipe Zelfbouw en stapte ik in de zaak. Hoewel ik voornamelijk administratie doe, heb ik al heel wat (ver)bouwprojecten zien passeren en kan ik zeker wat tips geven!

Lees je goed in

Wanneer je begint aan een project, is het verleidelijk om meteen een hamer vast te pakken en eraan te beginnen. Maar je weet wat ze zeggen, goed begonnen is half gewonnen! Je vindt online heel wat informatie terug over de verschillende wettelijke kaders waaraan je moet voldoen, lees je hierover goed in. Je kan ook al eens brainstormen over de verschillende technieken: wat zou je precies willen doen? Mijn collega’s van techniek denken graag met je mee tijdens een gesprek.

Is jouw project in volle gang? Ook dan is het belangrijk om jouw administratie goed op te volgen! Lees je offertes, orderbevestigingen en facturen altijd goed na. Is er iets niet duidelijk? Dan kan je ons steeds mailen of bellen en geven we je graag extra uitleg.

Inplannen via website

Bij Swipe hebben we een breed aanbod van werfassistenties. Klaar met jouw voorbereidingen? Super! Wist je trouwens dat je jouw werfassistenties kan aanvragen via onze website? Deze aanvragen verwerken we wekelijks op ons planningsvergadering en doen jou dan een voorstel van datum. Je kan trouwens ook leveringen en sales-afspraken inplannen via de website. Handig toch?

Aanpassingen hebben soms grotere gevolgen dan je denkt

Aanpassen kan altijd. Bij Swipe zijn we heel flexibel en passen jouw pakket aan in functie van jouw wensen. Je moet er wel steeds rekening mee houden dat aanpassingen vaak een grotere impact hebben dan je initieel dacht. Maak je van de hal een bureauruimte? Dan heeft dit een grote impact op jouw ventilatie! En zo zijn er heel wat aanpassingen met vergaande gevolgen. Geef alles tijdig door aan ons, dan kunnen we hier rekening mee houden.

Wil je nog meer lezen? Check onze andere blogs: