zelf elektriciteit leggen

Zelfbouwpakket elektriciteit

Kies je voor een efficiënte elektrische installatie? Dan zit je goed bij Swipe Zelfbouw! Wij bieden jou een waaier van technieken aan. Als specialist helpen we jou bij de juiste keuze! Op basis van jouw verwachtingen, onze kennis en het budget begeleiden we elke zelfbouwer bij het kiezen en realiseren van de ideale elektrische installatie.

Zelf elektriciteit leggen, hoe doe ik dat?

Net al bij de vele andere zelfbouwpakketten is het belangrijk om goed na te denken wat echt bij jou en jouw project past. Zelf elektriciteit leggen begint dus met een belangrijke beslissing: ga je voor klassieke elektriciteit, domotica of een ander zelfbouwpakket? Gelukkig heeft Swipe Zelfbouw heel wat experten die je te woord kunnen staan en je kunnen helpen met je keuze. 

zelf elektriciteit leggen

Zelf elektriciteit leggen: de onderdelen

Om zelf elektriciteit leggen mogelijk te maken, heb je voldoende en correcte materialen nodig. Bij Swipe voorzien we je steeds van de meest kwalitatieve materialen, duidelijke handleidingen en een persoonlijke aanpak. We leggen met jou de zelfbouwpuzzel tot deze helemaal past!

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.