Home » Home » Zelf elektriciteit leggen » Domotica installeren

Domotica installeren: hoe doe ik dat?

In de elektrische kast wordt een controller geïnstalleerd, dit is eigenlijk het brein van jouw installatie. De controller krijgt signalen binnen via verschillende kanalen (drukknoppen, sensoren, tablets, internet,…) en zet dit om in acties. 

domotica installeren

Domotica installeren: de mogelijkheden

TOEGANGSCONTROLE
domotica installeren
AANSTUREN ANDERE TECHNIEKEN
domotica installeren
BEDIENING OP AFSTAND
domotica installeren
INTEGREREN VAN SFEREN

Wil je weten wie er aan de deur staat? Dat kan via domotica en videofonie. Door de perfecte integratie weet je steeds wie er aanbeld. 

Je zonnepanelen, verwarming, en andere technieken kan je (automatisch) aansturen via domotica!

Zin in een lekker warm bad als je thuiskomt? Of wil je alvast de verwarming aanzetten? Dat kan via de bediening op afstand!

Tijd voor een gezellige filmavond? Dan kan je een aangepaste sfeer maken: dim je lichten laat de rolluiken automatisch zakken. Dit kan allemaal via sferen!

De voordelen van domotica installeren

domotica installeren
domotica installeren

Meer ontdekken over het slimme huis?

Ontdek de mogelijkheden van domotica installeren in het slimme huis! Lees er alles over in onze brochure.

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.