Home » Home » Zelf elektriciteit leggen » Huis beveiligen

Huis beveiligen: brand

Rook- en hittemelders vormen de eerste belangrijke schakel in jouw veiligheid. Wanneer een brand snel opgemerkt wordt, kan de schade beperkt worden. Het installeren van brandmelders vermindert het risico op een dodelijke brand met 70%.

huis beveiligen

Huis beveiligen: inbraak

Alarmsystemen kosten geld. Logisch! De sector heeft zich afgeschermd en er is heel wat wetgeving die zorgt dat de gespecialiseerde bedrijven forse prijzen kunnen en zullen hanteren. Met onze moderne techniek is het echter mogelijk om bij Swipe voor een budgetvriendelijke oplossing te kiezen.

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.