Home » Home » Zelf elektriciteit leggen » Klassieke elektriciteit leggen

Wat is klassieke bekabeling? 

In een systeem met klassieke bekabeling vertrekt de kabel vanuit jouw kast en loopt deze naar de lichtschakelaar en vandaar naar de lichtpunten. Als je dan op de schakelaar duwt, verbind of verbreek je de kabel en zal het licht aan of uit gaan. Deze techniek is perfect voor projecten waar je budgetvriendelijk te werk wil gaan en geen automatisering wenst.

Klassieke elektriciteit leggen: de voordelen

klassieke elektriciteit leggen

Klassieke elektriciteit leggen met een zelfbouwpakket van Swipe

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.