Home » Home » Zelf elektriciteit leggen » Slimme schakelaars

Slimme schakelaars

Slimme schakelaars zijn een goede manier om jouw bestaande woning een upgrade te geven. Deze schakelaars bevatten een schakelcontact waarmee de verlichting eenvoudig geschakeld kan worden. Dit alles wordt gerealiseerd via het Easywave protocol. 

 

Het installeren van slimme schakelaar is ideaal in renovatieprojecten waarbij de niet de volledige bekabeling wenst te vervangen. 

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.