Home » Home » Zelf elektriciteit leggen » Teleruptoren

Hoe werken teleruptoren?

Bij het leggen van jouw zelfbouwpakket elektriciteit met teleruptoren, zorg je ervoor dat er telkens één kabel vertrekt naar de schakelaars en een aparte naar de lichtpunten. De sturing wordt in de kast bepaald. 

teleruptoren

Wat zijn de voor- en nadelen van teleruptoren?

domotica installeren

Teleruptoren in mijn huis?

Wil je weten wat teleruptoren kunnen betekenen in jouw huis? Check dan onze uitgebreide brochure en ontdek het slimme huis! 

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.