Wat kost een pomp voor regenwaterput?

Home » Blog » Wat kost een pomp voor regenwaterput?

Ga jij bouwen of renoveren? Dan is investeren in regenwater recuperatie een slimme en duurzame keuze! Door het hemelwater op te vangen en te filteren kan je dit gebruiken in verschillende huishoudelijke toepassingen. Denk hierbij aan het doorspoelen van jouw toilet, of het laten draaien van jouw wasmachine. Hoe dan ook veel mogelijkheden om de natuur te sparen en bovendien te besparen op jouw factuur. Overtuigd dat regenwater recuperatie een slimme keuze is? Top! Maar misschien vind je het toch ook interessant om even na te gaan hoeveel deze investering precies bedraagt… We leggen het graag aan je uit!

De kost van een regenwaterpomp

Wanneer je de verschillende pompen voor regenwater recuperatie online opzoekt, vind je vast wel regenwaterpompen vanaf 100-200 euro. Maar ook hier geldt de gouden regel: prijs en kwaliteit gaan vaak hand in hand.

Swipe Zelfbouw gaat voor kwaliteit. Doorgaans kost een pomp voor regenwater recuperatie in 2023 een 500 à 600 euro. Twijfel je tussen een dompelpomp of een droog opgestelde pomp? Deze keuze zal amper impact hebben op jouw budget aangezien beide pompen ongeveer hetzelfde kosten.

Een zelfbouwpakket regenwater recuperatie bestaat echter uit meer dan enkel een droog- of nat opgestelde pomp. We leveren jou ook alle nodige koppelstukken en leidingen. Zo kan je jouw installatie makkelijk zelf plaatsen. Bovendien ontvang je steeds gratis handleidingen en principeschema’s. Zo plaats je jouw regenwater recuperatie systeem makkelijk zelf! Als je geen werkuren moet betalen aan een technieker, kan je veel besparen op jouw installatie!

Ben jij echter op zoek naar een budgetoplossing? Dan zijn pompen voor regenwater recuperatie mogelijk vanaf 300 euro. Ontdek al onze mogelijke pakketten op onze website of in een persoonlijk gesprek met één van onze technisch experts.

Overweeg jij te investeren in regenwater recuperatie?

Laat je overtuigen door deze voordelen: