Laura

Laura is deze maand 1 jaar werkzaam bij Swipe Zelfbouw! Speciaal voor deze gelegenheid deelt ze enkele tips & tricks en vertelt ze hoe het is om voor Swipe te werken.

Laura
Experte elektriciteit

Stel jezelf even kort voor?

Ik ben Laura, 25 jaar en werk nu al een jaar voor Swipe Zelfbouw. Na mijn middelbare school, koos ik voor de studie ‘energie-technologie’. Zo leerde ik heel wat bij over de verschillende mogelijkheden die elektriciteit met zich meebrengt. Ik ben me bewust van het feit dat er nog steeds nieuwe dingen te leren zijn en school me dan ook steeds bij. Het feit dat ik bij Swipe de kans krijg om continu bij te leren, vind ik fantastisch! Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren kennen en te zoeken hoe ik verschillende projecten kan uitwerken met deze nieuwe technieken.

Hoe is het voor jou om bij Swipe te werken?

We zijn een jong, hecht team dat graag samenwerkt. Er zijn verschillende karakters en iedereen heeft zijn/haar eigen sterkte. Het is leuk om te zien hoe iedereen zijn steentje bijdraagt en alles op alles zet om steeds weer een mooi project af te leveren aan onze klanten.

Wat zijn je grootste uitdagingen al geweest?

Swipe biedt héél veel technieken aan, het was voor mij dan ook echt een uitdaging om deze allemaal te leren kennen. Ik vind het belangrijk om meer te kunnen dan enkel elektriciteit, net omdat Swipe ook streeft naar het afleveren van totaalprojecten.

Wat zijn jouw ultieme verbouwtips?

  1. Voor je bouwt of verbouwt, is het echt cruciaal dat je eerst even goed nadenkt over de verschillende technieken die je wil gebruiken. Het is natuurlijk de bedoeling dat alle technieken proper weggewerkt worden, maar het is niet omdat je ze niet ziet, dat ze niet belangrijk zijn!
  2. Véél foto’s en notities nemen tijdens het bouwen of verbouwen heeft ook al vaak zijn nut bewezen. Hoe meer je documenteert, hoe makkelijker je in kaart kan brengen waar alle technieken zitten. Dit kan handig zijn als er in de toekomst een probleem zou optreden.
  3. Mijn laatste tip is misschien wel een cliché in de bouwwereld maar, meten is weten!