Home » Sanitair zelf installeren Oost-Vlaanderen

Sanitair zelf installeren in Oost-Vlaanderen

Wil je tijdens het (ver)bouwen geld besparen en het sanitair voor de badkamer zelf installeren in jouw woning in Oost-Vlaanderen of elders? Dan kun je voor een bouwpakket voor sanitair uitstekend terecht bij Swipe Zelfbouw. Wij zijn als ervaren en gecertificeerd bedrijf uit Lokeren jouw ideale partner voor jouw totale bouwproject en helpen jou graag bij de realisatie van een luxueuze maar betaalbare badkamer.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Vraag een offerte aan
Huis - swipezelfbouw

Sanitair zelf installeren met ons bouwpakket uit Oost-Vlaanderen

Sanitair is een breed begrip en dekt eigenlijk alle watergerelateerde artikelen die bijvoorbeeld in badkamers geïnstalleerd worden. Denk hierbij aan wastafels, baden, douches, kranen, toiletten enzovoort. Bij Swipe Zelfbouw uit de provincie Oost-Vlaanderen zit je goed voor een bouwpakket waarmee je zelf het sanitair kunt installeren. Zo geniet jij binnenkort van een prachtige badkamer die je helemaal zelf gerealiseerd hebt met ons compleet bouwpakket voor sanitair. Bovendien schakel je ons ook in voor een zelfbouwpakket voor verwarming of als je een warmtepomp wilt plaatsen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je het sanitair in jouw woning in Oost-Vlaanderen of elders zelf installeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers uit Lokeren! Informeer gerust naar de mogelijkheden door te bellen naar 09/273.82.82, door een e-mail te sturen naar wedoenhetzelf@swipezelfbouw.be of door het contactformulier in te vullen. Tevens is het mogelijk om meteen een offerte aan te vragen als je graag vooraf op de hoogte bent van het kostenplaatje. Ons team staat te allen tijde voor je klaar en vertelt je graag meer over ons complete bouwpakket waarmee je snel en eenvoudig zelf jouw sanitair kunt installeren in Oost-Vlaanderen.