Sanitair zelf installeren in Oost-Vlaanderen

Wil je tijdens het (ver)bouwen geld besparen en het sanitair voor de badkamer zelf installeren in jouw woning in Oost-Vlaanderen of elders? Dan kun je voor een sanitair bouwpakket uitstekend terecht bij Swipe Zelfbouw te Lokeren. Wij zijn als ervaren en gecertificeerd bedrijf jouw ideale partner voor jouw totale bouwproject en helpen jou graag bij de realisatie van een luxueuze maar betaalbare badkamer.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Vraag een offerte aan
Huis - swipezelfbouw

Sanitair zelf installeren met ons bouwpakket uit Oost-Vlaanderen

Sanitair is een breed begrip en dekt eigenlijk alle watergerelateerde artikelen die bijvoorbeeld in badkamers geïnstalleerd worden. Denk hierbij aan wastafels, baden, douches, kranen, toiletten enzovoort. Bij Swipe Zelfbouw uit Lokeren, in de provincie Oost-Vlaanderen, zit je goed voor een sanitair bouwpakket waarmee je zelf het sanitair kunt installeren. Zo geniet jij binnenkort van een prachtige badkamer die je helemaal zelf gerealiseerd hebt. Bovendien schakel je ons ook in voor een verwarming zelfbouwpakket of als je een warmtepomp wilt plaatsen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je het sanitair in jouw woning zelf installeren met een bouwpakket van ons bedrijf uit Lokeren, in de provincie Oost-Vlaanderen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers! Informeer gerust naar de mogelijkheden door te bellen naar 09/273.82.82, door een e-mail te sturen naar axel@swipezelfbouw.be of door het contactformulier in te vullen. Tevens is het mogelijk om meteen een offerte aan te vragen als je graag vooraf op de hoogte bent van het kostenplaatje. Ons team u Lokeren staat te allen tijde voor u klaar en vertelt u graag meer over ons complete sanitair bouwpakket.