Zelfbouwpakket verwarming

Nu de dagen kouder en donkerder worden, is het een echte zaligheid om de verwarming lekker hoog te zetten, een dekentje te nemen en te genieten van een lekkere, warme chocomelk. Maar wist je dat je mogelijks veel te veel betaald voor jouw verwarming?

De nieuwste verwarmingstechnieken zorgen ervoor dat je dit uiterst ecologisch en zeer economisch kan doen.

Bij Swipe nodigen we je graag uit op een eerste gesprek. We bekijken dan samen wat voor jouw woning de beste oplossing zou zijn. Je ontvangt een zelfbouwpakket, volledig met handleidingen, schema’s en ondersteuning.

Benieuwd hoe we jou de perfecte oplossing aanbieden? Door samen te werken met top-partners. We stellen graag onze verschillende verwarmingspartners aan je voor;

Bosch
Bosch kan beroep doen op meer dan 100 jaar ervaring. Door voortdurend onderzoek te doen, slagen zij er in om steeds betere producten aan te bieden door hun doorgedreven innovatie.

Remeha
Remeha focust zich voornamelijk op duurzaamheid en efficiëntie. Zij maken gebruik van de nieuwste ketels en hernieuwbare energie om zo mee te bouwen aan een groenere wereld. Op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief? Dan kiezen we graag samen met jou de juiste ketel of warmtepomp uit!

Itho Daalderop
Hun missie bestaat erin om mensen aangenamer te laten wonen. Dit streven zij na door totaaloplossingen aan te bieden met oog voor natuur, comfort en gezondheid.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *