Home » Zelfbouw ventilatie » Ventilatie C+

De werking van Ventilatie C+

Er wordt verse lucht in de woning gezogen via roosters in jouw ramen of muren, de vervuilde lucht wordt naar buiten afgevoerd via een centrale ventilatie-unit.

  • Toevoer van verse lucht wordt voornamelijk voorzien in droge ruimtes, denk hierbij aan slaapkamers, de woonkamer of het bureau.
  • In natte ruimtes, zoals de badkamer of het toilet, zal de vervuilde lucht afgevoerd worden.
  • Doorvoer van lucht tussen verschillende ruimtes gebeurd via roosters in deuren of via openingen onder de binnendeuren. Op die manier kan lucht binnen de woning circuleren. 

De voordelen van ventilatie C+

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.