Home » Verwarming » Gasketel

Gasketel installeren: Hoe werkt een gasketel?

Ga je zelf een gasketel installeren of kies je voor gas geplaatst? Hoe dan ook, er zijn steeds verschillende keuzes die gemaakt moeten worden. Een eerste belangrijke beslissing gaat over het warm water in jouw badkamer en keuken. Hoe wordt dit opgewarmd? Als dit via de gasketel gebeurd, dan moet je kiezen voor een doorstromer of boiler afhankelijk van jouw benodigd volume.

Gasketel installeren

Gasketel installeren: de voor- en nadelen

VOORDELEN

NADELEN

De verschillende toestellen: een vergelijking

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.