Home » Zelfbouw Sanitair » Thermische zonnepanelen

Thermische zonnepanelen werking

De thermische zonnepanelen worden met een handig montagesysteem op jouw dak geplaatst. In deze thermische zonnepanelen zit een speciale vloeistof die opgewarmd wordt door de zon. Deze vloeistof wordt dan door een pomp doorgestuurd naar een voorraadvat in jouw woning. Het is dit voorraadvat dat de warmte van de speciale vloeistof gebruikt om jouw sanitair water op te warmen.

En zo kan je dus douchen dankzij de warmte van de zon!

Prijs thermische zonnepanelen

De prijs voor het installeren van thermische zonnepanelen is afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo bepalen jouw verbruik en type dak mee de prijs van jouw installatie.

thermische zonnepanelen

De voordelen van thermische zonnepanelen

Andere duurzame technieken

Warmterecuperatie douche

In jouw douche kan je warmterecuperatie installeren. Een mooie techniek die ervoor zorgt dat je op een efficiëntere en dus goedkopere manier jouw douchewater kan opwarmen! 

Een warmtepomp is een ecologische en economische investering die jou en moeder natuur ten goede komt. Ontdek ons aanbod lucht-water, lucht-lucht en geothermische warmtepompen!

Met een geïntegreerd domotica-systeem kan je jouw energieverbruik lezen en sturen. Bovendien kan je automatiseringen toevoegen die jouw woning duurzamer maken!

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.