Home » Zelfbouw Sanitair » Waterontharder kopen
In sommige gebieden is er ‘hard’ of kalkrijk water aanwezig. Wanneer dit door jouw installatie gestuurd wordt en uiteindelijk verbruikt wordt door jouw huishoudapparaten, kan de kalk in dit water voor schade aan jouw toestellen zorgen. 
 
Een waterontharder kopen is de ideale investering om te besparen op lange termijn. Zo hoef je jouw huishoudapparaten minder snel te vervangen wat zowel een duurzaam als economisch voordeel heeft! 

Je kan de hardheid van het water in jouw regio makkelijk checken via deze link!

Hoe kies je de beste waterontharder?

Waterontharder kopen

Waterontharder voordelen

Ga je een waterontharder kopen, dan vind je volgende voordelen vast interessant!

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.