Home » Verwarming

Vloerverwarming

Bij vloerverwarming plaatsen we het afgiftesysteem ingewerkt in de vloer. Buizen van 16mm worden in een uitgetekend legpatroon in de vloer geplaatst. Het debiet en de toevoer temperatuur van het water bepalen dan de afgifte van energie/warmte.

Wandverwarming

Het afgiftesysteem is vergelijkbaar met dit van vloerverwarming. Een netwerk van buizen wordt in de muur ingebouwd. Door het debiet en de temperatuur in de buizen te laten variëren, wordt de afgifte geregeld in functie van jouw noden.

Verwarming - swipezelfbouw

Radiatoren

Een radiator levert stralingswarmte en zorgt voor flexibiliteit in gevraagde warmte in de ruimte. Het bepalen van de juiste radiator gebeurt op basis van een, door ons gemaakte, warmteverlies berekening. De basis voor een kwaliteitsvolle installatie.

Ventilo convectoren

Een ventilo-convector is het alternatief voor radiatoren zodra je opteert voor een zéér lage temperatuur verwarming (warmtepomp). Door gebruik te maken van ventilatoren in de convector kan dit systeem op elk ogenblik een optimale temperatuur realiseren in elke ruimte.

Condensatie ketel

Een goed gekozen hoog rendementen condensatie ketel blijft vandaag een milieuvriendelijke en budgetvriendelijke oplossing voor de verwarming van een woning.

We lichten graag enkele mogelijkheden toe:

Solo toestellen

Solo Toestel met boiler

Doorstroom of Combi toestel

Thermische zonnepanelen
– Solar Panelen

Hybride oplossing met warmtepomp

Warmtepompen

Welkom in de magische wereld van de koelgassen. Vier basiscomponenten vormen het kloppende hart van elke warmtepomp. Een verdamper en condensor zorgen voor de opname en afgifte van energie. Voeg hierbij een compressor en een expansie ventiel en we hebben de ideale oplossing om dankzij de fysische eigenschappen van gassen warmte van de ene ruimte naar de andere te verplaatsen.

Wist je dat zonder het te beseffen ook jij reeds gebruik van deze techniek in je woning! In elke keuken staat er zeker eentje: de koelkast.

Swipe Zelfbouw is RESCERT gecertificeerd voor warmtepompen. Dit kwaliteitslabel garandeert dat we de juiste kennis in huis hebben om jou te begeleiden in zowel de keuze als uitvoering van jouw installatie.

Lucht / Lucht warmtepompen

Lucht / Water warmtepompen

Geothermische water/water warmtepompen

Hybride warmtepomp

Warmtepompboiler

Verander je niet je volledige installatie, maar wil je jouw sanitair warm water groen opwekken, dan is deze lucht/lucht warmtepomp boiler de ideale oplossing voor jou.
Door gebruik te maken van de uitvoerig geteste lucht/lucht warmtepomp techniek kan je zéér kost-efficiënt je sanitair warm water produceren.

Swipe Zelfbouw is de partner voor jouw Multi-Techniek oplossingen. Door onze brede kennis van de verschillende technieken kunnen wij jou bijstaan in jouw keuze en uitvoering. Wij garanderen jou onafhankelijk technisch advies in functie van jouw project en verwachtingen.

oVER SWIPE