ZELF ELEKTRICITEIT LEGGEN

Elektriciteit is een belangrijke bouwsteen in jouw woning. Je kan kiezen voor een klassieke installatie zonder automatiseringen, of je gaat voor een volledig zelfbouwpakket domotica waarbij de mogelijkheden letterlijk eindeloos zijn. Ontdek hier welk type bij jou past en dat zelf elektriciteit leggen helemaal niet zo moeilijk is!

Zelfbouwpakket elektriciteit

Kies je voor een efficiënte elektrische installatie? Dan zit je goed bij Swipe Zelfbouw! Wij bieden jou een waaier van technieken aan. Als specialist helpen we jou bij de juiste keuze! Op basis van jouw verwachtingen, onze kennis en het budget begeleiden we elke zelfbouwer bij het kiezen en realiseren van de ideale elektrische installatie.

Zelf elektriciteit leggen, hoe doe ik dat?

Net al bij de vele andere zelfbouwpakketten is het belangrijk om goed na te denken wat echt bij jou en jouw project past. Zelf elektriciteit leggen begint dus met een belangrijke beslissing: ga je voor klassieke elektriciteit, domotica of een ander zelfbouwpakket? Gelukkig heeft Swipe Zelfbouw heel wat experten die je te woord kunnen staan en je kunnen helpen met je keuze. 

Zelf elektriciteit leggen: de onderdelen

1) De juiste materialen
Om zelf elektriciteit leggen mogelijk te maken, heb je voldoende en correcte materialen nodig. Bij Swipe voorzien we je steeds van de meest kwalitatieve materialen, duidelijke handleidingen en een persoonlijke aanpak. We leggen met jou de zelfbouwpuzzel tot deze helemaal past!

2) De juiste ondersteuning

  • Op de werf: Net als bij onze andere technieken, kan je ervoor kiezen om beroep te doen op onze techniekers bij zelf elektriciteit leggen. Deze komen langs op de werf om jou te helpen bij het aansluiten van de kast en doen een finale controle van de installatie. 
  • Administratief: Swipe kan voor jou alle nodige schema’s en schetsen uitwerken op maat van jouw project. Een situatieschema en correct eendraadschema zijn namelijk cruciaal om jouw installatie vlot en correct te installeren. 

3) De juiste afhandeling
Zelf elektriciteit leggen betekent dat je ook moet voldoen aan de regelgeving zoals opgelegd in het AREI. Ons team volgt deze wetgeving op en begeleidt jou in het maken van de juiste keuzes. Op het einde van jouw installatie volgt een keuring, die kunnen wij aansturen. 

Zelf elektriciteit leggen & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor de totaalaanpak, naast ondersteuning in zelfbouw elektriciteit, kan je ook voor andere projecten rekenen op Swipe Zelfbouw! Zo kunnen we jou begeleiden in het plaatsen van verwarmingventilatie, sanitair en zoveel meer!

Wanneer je gaat voor zelf elektriciteit leggen is het belangrijk om voldoende ondersteuning te krijgen. Bij Swipe kan je rekenen op het totaalplaatje. Zo hebben we een YouTube kanaal met tal van handleidingen, duidelijke principeschema’s en werfassistentie op maat! 

Of je nu enkel voor zelf elektriciteit leggen gaat, of voor een totaalaanpak: Swipe kan het allemaal. We hebben alle puzzelstukjes in huis om jou te begeleiden bij elk project. Kom gerust langs of vraag een gratis offerte voor zelf elektriciteit leggen of andere technieken!