ZONNE-ENERGIE

Zonne-energie vermindert de ecologische impact, verhoogt de waarde en bespaart op energiekosten bij renovatie en nieuwbouw. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden!

Zonne-energie in zelfbouw

Swipe voorziet verschillende zelfbouwpakketten die jou in staat stellen te genieten van de zonne-energie. Een welgekende manier is het installeren van zonnepanelen. Had je al nagedacht om deze uit te breiden met een batterij? Of heb je de optie thermische panelen al overwogen? Onze experts zitten graag met jou samen en bekijken hoe jij optimaal kan genieten van de zonne-energie. Maak snel jouw afspraak!

De voordelen van een zelfbouwpakket zonne-energie

Eenvoudige installatie
Onze zelfbouwpakketten zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, zelfs voor beginners. Met duidelijke instructies en alle benodigde onderdelen bij de hand, kun je snel en gemakkelijk je eigen zonne-energiesysteem opzetten. Geen technische kennis vereist!

Bespaar op energierekeningen
Met zonne-energie bespaar je op lange termijn aanzienlijk op energierekeningen. Zodra je zonnepanelen zijn geïnstalleerd, profiteer je van gratis energie van de zon. Dit resulteert in lagere maandelijkse kosten en een snellere terugverdientijd voor je investering.

Verhoog de waarde van je woning
Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van je woning verhogen. Potentiële kopers zijn steeds meer geïnteresseerd in energiezuinige voorzieningen, wat je huis aantrekkelijker maakt op de vastgoedmarkt.

Kies voor Zelfbouwpakketten en Profiteer van Zonne-energie
Klaar om te profiteren van de voordelen van zonne-energie? Ontdek onze zelfbouwpakketten en begin vandaag nog met het besparen op energiekosten en het bijdragen aan een duurzame toekomst. Met eenvoudige installatie, financiële besparingen en milieuvriendelijke voordelen zijn onze zelfbouwpakketten de ideale keuze voor zonne-energie.

Zelfbouw zonne-energie & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor de totaalaanpak, naast ondersteuning in zelfbouw zonne-energie, kan je ook voor andere projecten rekenen op Swipe Zelfbouw! Zo kunnen we jou begeleiden in het plaatsen van verwarmingventilatieelektriciteit en zoveel meer!

Wanneer je gaat voor zelfbouw zonne-energie, is het belangrijk om voldoende ondersteuning te krijgen. Bij Swipe kan je rekenen op het totaalplaatje. Zo hebben we een YouTube kanaal met tal van handleidingen, duidelijke principeschema’s en werfassistentie op maat! 

Of je nu enkel voor zelfbouw zonne-energie gaat, of voor een totaalaanpak: Swipe kan het allemaal. We hebben alle puzzelstukjes in huis om jou te begeleiden bij elk project. Kom gerust langs of vraag een gratis offerte voor zelfbouw sanitair of andere technieken!