Waterontharder kopen

Kalk kan enorm veel schade toebrengen aan jouw huishoudtoestellen. Door te investeren in een waterontharder, filter je deze schadelijke kalk uit het water en verleng je de levensduur van jouw toestellen.

Een waterontharder kopen: hoe kies je het correcte toestel?

Waarom een waterontharder kopen?

In sommige gebieden is er ‘hard’ of kalkrijk water aanwezig. Wanneer dit door jouw installatie gestuurd wordt en uiteindelijk verbruikt wordt door jouw huishoudapparaten, kan de kalk in dit water voor schade aan jouw toestellen zorgen. Een waterontharder kopen is de ideale investering om te besparen op lange termijn. Zo hoef je jouw huishoudapparaten minder snel te vervangen wat zowel een duurzaam als economisch voordeel heeft! 
 
Een waterontharder is zeer interessant in gebieden waar veel kalkrijk water aanwezig is. Ben je benieuwd of jij in zo’n regie woont? Dan kan je de waterhardheid van jouw regio checken op deze kaart: kaart hardheid water

De voordelen van een waterontharder kopen

Ga je een waterontharder kopen, dan vind je volgende voordelen vast interessant!

Waterontharders & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.