ONS AANBOD

Swipe Zelfbouw biedt persoonlijke totaalaanpak op maat! Als bedrijf hebben we alle puzzelstukjes in huis om samen met jou de completen bouwpuzzel te leggen. Ga je voor een totaalrenovatie of voor een enkel project? Bij Swipe kan het allemaal! Ontdek hier ons aanbod aan zelfbouwpakketten!

Van puzzel naar project met Swipe Zelfbouw!

Bij Swipe weten we dat een (ver)bouwproject een hele uitdaging kan zijn! Gelukkig heeft Swipe Zelfbouw alle puzzelstukjes in huis om jouw perfecte plaatje te leggen. We bieden zelfbouwpakketten aan voor alle technieken en geven daarbij begeleiding op de werf! En wat met alle administratie? Ook daar kunnen we jou ondersteunen! We regelen de keuringen en zorgen dat alle attesten in orde zijn. Zo kan jij je volledig op jouw project focussen!

Zelfbouw sanitair & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor de totaalaanpak, naast ondersteuning in zelfbouw sanitair, kan je ook voor andere projecten rekenen op Swipe Zelfbouw! Zo kunnen we jou begeleiden in het plaatsen van verwarmingventilatieelektriciteit en zoveel meer!

Wanneer je gaat voor zelfbouw sanitair, is het belangrijk om voldoende ondersteuning te krijgen. Bij Swipe kan je rekenen op het totaalplaatje. Zo hebben we een YouTube kanaal met tal van handleidingen, duidelijke principeschema’s en werfassistentie op maat! 

Of je nu enkel voor zelfbouw sanitair gaat, of voor een totaalaanpak: Swipe kan het allemaal. We hebben alle puzzelstukjes in huis om jou te begeleiden bij elk project. Kom gerust langs of vraag een gratis offerte voor zelfbouw sanitair of andere technieken!