Zelfbouwpakket verwarming

Verwarming bestaat uit twee grote delen

  1. Warmteproductie: je moet warmte opwekken via een warmteproductiesysteem. Hier kan je kiezen tussen verwarmen op gas of voor een warmtepomp. Er zijn verschillende soorten warmtepompen: lucht-lucht, lucht-water of geothermisch. We bekijken steeds samen wat er best past bij jouw project. 
  2. Warmteafgifte: nadat je de warmte hebt opgewekt, moet je deze ook afgeven aan de woning. Kies je voor infraroodverwarming, radiatoren, vloerverwarming of ventiloconvectoren
GRATIS OFFERTE

Warmteproductie

Warmte-afgifte

Onze ondersteuning bij zelfbouw verwarming

Zelfbouw verwarming

Wanneer je verwarming in jouw woning voorziet, kan je veel besparen door aan te slag te gaan met zelfbouw verwarming. Het is wel heel belangrijk om de juiste beslissingen te maken wanneer je jouw zelfbouw verwarming samenstelt. Je wil niet over- of onder dimensioneren en de installatie moet correct geplaatst worden. Gelukkig heeft Swipe een complete totaalaanpak voor zelfbouw verwarming. We bepalen samen welke keuzes je het beste maakt. Ga je effectief van start met jouw zelfbouw verwarming? Dan kan je kiezen voor assistentie op de werf. Onze techniekers komen je graag helpen met jouw verwarming!

Gratis offerte

Zelfbouw verwarming: dit vind je misschien ook interessant…

Zelfbouwpakket verwarming

Nu de dagen kouder en donkerder worden, is het een echte zaligheid om de verwarming [...]

Aangepaste BTW-regeling

[...]

Swipe: van Puzzel tot Project!

[...]

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.