SLIMME SCHAKELAARS

Bij Swipe Zelfbouw bieden we hoogwaardige zelfbouwpakketten aan voor het installeren van slimme schakelaars in jouw huis. Met onze pakketten gaat het integreren van slimme schakelaars eenvoudig en snel. Lees verder om meer te ontdekken over de werking, voordelen en ondersteuning die Swipe Zelfbouw biedt bij het gebruik van slimme schakelaars.

Werking van slimme schakelaars

Slimme schakelaars zijn geavanceerde apparaten die verbonden zijn met een draadloos netwerk, waardoor ze op afstand kunnen worden bediend via een smartphone, tablet of spraakgestuurde assistenten zoals Google Home of Amazon Alexa. Deze schakelaars bieden niet alleen de mogelijkheid om verlichting en apparaten op afstand in- en uit te schakelen, maar kunnen ook worden geprogrammeerd voor automatische routines en tijdschema’s.

Voordelen van slimme schakelaars installatie

  • Gemak: Bedien verlichting en apparaten overal ter wereld met een druk op de knop op jouw smartphone.
  • Energie-efficiëntie: Stel schema’s in om automatisch verlichting uit te schakelen en bespaar energie.
  • Veiligheid: Creëer de illusie van aanwezigheid door op afstand verlichting te bedienen tijdens afwezigheid.

Voorbeelden en toepassingen van slimme schakelaars

  • Verlichtingscontrole: Schakel verlichting in of uit en pas de helderheid aan met jouw smartphone.
  • Automatische Routines: Programmeer schakelaars voor automatische routines zoals het inschakelen van verlichting bij zonsondergang.
  • Spraakgestuurd: Bedien schakelaars met spraakopdrachten via stemgestuurde assistenten zoals Google Home of Amazon Alexa.

Ondersteuning van Swipe Zelfbouw bij slimme schakelaars installatie

  • Kableren elektrische kast: Onze techniekers kunnen de elektrische kast bekabelen om ervoor te zorgen dat alles correct is aangesloten.
  • Schema’s opmaken: We kunnen de nodige elektrische schema’s opmaken om de installatie te vergemakkelijken en de veiligheid te waarborgen.
  • Keuringen aansturen: Swipe Zelfbouw kan de nodige keuringen aansturen om ervoor te zorgen dat de installatie voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Slimme schakelaars & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.