VENTILATIE D

Wil je een gezond en comfortabel binnenklimaat creëren in jouw woning? Onze zelfbouwpakketten voor ventilatie D systemen bieden de perfecte oplossing. Lees verder om te ontdekken hoe je met gemak en efficiëntie kunt profiteren van hoogwaardige ventilatietechnologie.

Eenvoudige Installatie met uitgebreid klantenportaal

Met onze zelfbouwpakketten heb je toegang tot een uitgebreid klantenportaal met gedetailleerde handleidingen en instructievideo’s. Hierdoor wordt de installatie van je ventilatie D systeem een fluitje van een cent, zelfs voor beginners.

Werking ventilatie D

In een ventilatie D-systeem zal zowel de toe- als afvoer van de luchtstromen mechanisch geregeld worden. Je plaatst steeds een toe- en afvoerventiel in jouw ruimtes. Op deze manier kan de luchtkwaliteit in jouw woning geoptimaliseerd worden. 

Ventilatie D – warmtewisselaar

Wanneer je jouw vervuilde lucht afvoert, zal er ook een deel warmte afgevoerd worden. Dankzij een warmtewisselaar is het mogelijk om de warmte uit deze vervuilde lucht te recupereren en hiermee de verse maar koude lucht op te warmen. Hierdoor verlaag je jouw verbruik en bespaar jij op jouw energiefactuur.

Professionele ondersteuning op de werf

Swipe Zelfbouw biedt werfassistentie door ervaren techniekers. Onze experts staan klaar om je te begeleiden tijdens het installatieproces en eventuele vragen te beantwoorden. Zo ben je verzekerd van een vlekkeloze installatie en een optimaal functionerend ventilatiesysteem.

Complete dienstverlening voor keuringen en metingen

Naast zelfbouwpakketten bieden we ook alle middelen voor keuringen en metingen van de ventilatie D systemen. Met onze expertise en apparatuur zorgen we ervoor dat je ventilatiesysteem voldoet aan alle wettelijke vereisten en normen.

Ventilatie D & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.