OVER SWIPE ZELFBOUW

Ga jij (ver)bouwen? Dat zit je goed bij Swipe Zelfbouw! We hebben alle puzzelstukjes in huis om van jouw project een succes te maken! Zo werken we enkel met kwalitatieve materialen, bieden we ondersteuning op de werf en zijn we 7/7 beschikbaar om jou te ondersteunen. Bovendien krijgen al onze klanten toegang tot een uitgebreid klantenportaal met alle installatie-instructies, video’s en meer! Zo bouw jij jouw woning zonder problemen!

Swipe, van puzzel tot project!

Bij Swipe weten we dat het leggen van een (ver)bouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Het afstemmen tussen de verschillende aannemers is dan ook niet altijd gemakkelijk… Gelukkig kan het ook anders! Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Kort samengevat: Swipe heeft alle puzzelstukjes in huis om van jouw project een echt succes te maken. We zitten verschillende keren samen en kijken zo hoe we alles perfect kunnen afstemmen op jouw wensen.

Nog niet overtuigd? Ontdek hier waarom Swipe de ideale bouwpartner is!

Welkom in de familie!

Swipe Zelfbouw bestaat uit een jong, gemotiveerd team dat steeds tot het uiterste gaat om jouw bouwproject perfect uit te voeren. We vormen één hechte groep en hebben ook nauwe contacten met leveranciers en klanten! Wanneer je hier binnenkomt, ben je geen nummer. Door de nauwe samenwerking kennen we jou en jouw project door en door!

Totaalaanpak

Bij Swipe Zelfbouw kan je rekenen op een totaalverhaal. Aangezien wij alle technieken in huis hebben, kunnen we alles tot in de puntjes afstemmen op elkaar. Jij hoeft je geen zorgen te maken over afstemming tussen verschillende aannemers, met Swipe heb je 1 partner die zich 200% inzet voor jouw project!

Zij gingen je al voor

Ontdek net als Stijn, Pieter en vele anderen de voordelen van een samenwerking met Swipe Zelfbouw. Flexibiliteit, ondersteuning op maat en ‘out of the box’-denken zijn dé kernwaarden die van hun project een succes maakten. Door de nauwe samenwerking kenden onze experten hun project door en door en konden we zo alles precies afstemmen op hun wensen!

Uitgebreide begeleiding

Of je nu al veel ervaring hebt, of aan jouw eerste project begint, bij Swipe krijg je steeds de juiste ondersteuning. Er zijn steeds foto– en videohandleidingen beschikbaar. Bij de levering overhandigd onze technieker jou nog een overzichtelijke montage-instructie en overloopt samen met jou hoe jij jouw technieken het beste monteert. Toch graag wat extra begeleiding? Opteer dan voor werfassistentie: onze techniekers staan jou dan met raad en daad bij op de werf en helpen waar nodig!

Flexibiliteit

We begrijpen dat je bij jouw eerste plan niet meteen alles weet. Het is normaal dat er in de loop van jouw project nog wijzigingen zijn. Door onze flexibele houding kunnen we snel inspelen op jouw eisen en zo bijsturen waar nodig!

Onze werkwijze

Wat na bestelling?

In eerste instantie bezorgen we jou orderbevestigingen, handleidingen, montage-instructies, legplannen en technische fiches die je voor jouw project nodig hebt. We vragen graag naar de gewenste leverdatum. Wanneer je ons deze doorgeeft, zetten we steeds alles op alles om een tijdige levering te kunnen inplannen.

Levering

De levering gebeurt door een van onze techniekers. Zij geven een uitgebreide uitleg bij de materialen en kijken samen met jou hoe en waar je jouw zelfbouwpakket het beste plaatst. Zo krijg je tips & tricks van ervaren techniekers bij jou op de werf!

Werfassistentie

Opteerde je voor ondersteuning op de werf? Top! Onze techniekers staan jou graag met raad en daad bij. Om alles goed voor te bereiden, hebben we overzichtelijke checklists die opsommen wie wat doet. Zo zorgen we voor efficiënte werfassistenties!

Telefonische ondersteuning

Natuurlijk zijn we bereikbaar tijdens de kantooruren. Swipe gaat echter nog een stap verder: wanneer jij doorwerkt in het weekend of op feestdagen, kan je ons ook steeds telefonisch contacteren voor technische vragen. Zo kan je altijd rekenen op ondersteuning en kan je vlot doorwerken aan jouw project!

Zelfbouw sanitair & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor de totaalaanpak, naast ondersteuning in zelfbouw sanitair, kan je ook voor andere projecten rekenen op Swipe Zelfbouw! Zo kunnen we jou begeleiden in het plaatsen van verwarmingventilatieelektriciteit en zoveel meer!

Wanneer je gaat voor zelfbouw sanitair, is het belangrijk om voldoende ondersteuning te krijgen. Bij Swipe kan je rekenen op het totaalplaatje. Zo hebben we een YouTube kanaal met tal van handleidingen, duidelijke principeschema’s en werfassistentie op maat! 

Of je nu enkel voor zelfbouw sanitair gaat, of voor een totaalaanpak: Swipe kan het allemaal. We hebben alle puzzelstukjes in huis om jou te begeleiden bij elk project. Kom gerust langs of vraag een gratis offerte voor zelfbouw sanitair of andere technieken!