VENTILATIE C+

Ontdek de ultieme oplossing voor een gezond en comfortabel binnenklimaat met onze zelfbouwpakketten voor ventilatie C+. Deze geavanceerde systemen zorgen voor een optimale luchtkwaliteit en zijn nu binnen handbereik voor doe-het-zelvers. Lees verder om te ontdekken hoe je met gemak en efficiëntie je leefomgeving kunt verbeteren.

Krachtige Luchtcirculatie met Ventilatie C+

Onze zelfbouwpakketten voor ventilatie C+ systemen brengen geavanceerde luchtcirculatie naar jouw woning. Geniet van de voordelen van constante toevoer van verse lucht en mechanisch gecontroleerde afvoer van vervuilde lucht, wat resulteert in een gezonder en comfortabeler leefklimaat.

Eenvoudige installatie, grote impact

Zelfbouw hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze pakketten zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met duidelijke instructies en hoogwaardige materialen maak je snel en moeiteloos de overstap naar ventilatie C+. Bespaar op installatiekosten en geniet van de voordelen van geavanceerde ventilatietechnologie.

De werking van ventilatie C+

Er wordt verse lucht in de woning gezogen via roosters in jouw ramen of muren, de vervuilde lucht wordt naar buiten afgevoerd via een centrale ventilatie-unit.

  • Toevoer van verse lucht wordt voornamelijk voorzien in droge ruimtes, denk hierbij aan slaapkamers, de woonkamer of het bureau.
  • In natte ruimtes, zoals de badkamer of het toilet, zal de vervuilde lucht afgevoerd worden.
  • Doorvoer van lucht tussen verschillende ruimtes gebeurd via roosters in deuren of via openingen onder de binnendeuren. Op die manier kan lucht binnen de woning circuleren. 

Optimaliseer je energieverbruik

Ventilatie C+ gaat verder dan alleen luchtkwaliteit. Het optimaliseert ook je energieverbruik. Bespaar op de lange termijn op je energiekosten door te kiezen voor een zelfbouwpakket dat voldoet aan de hoogste normen van energie-efficiëntie.

Maak de slimme keuze voor ventilatie C+

Kies voor een gezond binnenklimaat en een energiezuinige woning met onze zelfbouwpakketten voor ventilatie C+. Ontdek hoe je met gemak en betaalbaarheid je leefomgeving kunt transformeren. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ventilatie C+ jouw luchtkwaliteit zal verbeteren!

Ventilatie C+ & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.