BLOGS

Wil jij meer weten over de verschillende technieken? Lees dan onze blogs en ontdek alles wat je wil weten over de zelfbouwpakketten. 

Hoe Siemens LOGO! aansluiten?  

Hoe Siemens LOGO! aansluiten? Een Stapsgewijze Handleiding voor het Aansluiten van Siemens LOGO! Elektriciteit Het aansluiten van Siemens LOGO! elektriciteit kan een essentiële stap zijn

Read More »

Zelfbouw sanitair & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor de totaalaanpak, naast ondersteuning in zelfbouw sanitair, kan je ook voor andere projecten rekenen op Swipe Zelfbouw! Zo kunnen we jou begeleiden in het plaatsen van verwarmingventilatieelektriciteit en zoveel meer!

Wanneer je gaat voor zelfbouw sanitair, is het belangrijk om voldoende ondersteuning te krijgen. Bij Swipe kan je rekenen op het totaalplaatje. Zo hebben we een YouTube kanaal met tal van handleidingen, duidelijke principeschema’s en werfassistentie op maat! 

Of je nu enkel voor zelfbouw sanitair gaat, of voor een totaalaanpak: Swipe kan het allemaal. We hebben alle puzzelstukjes in huis om jou te begeleiden bij elk project. Kom gerust langs of vraag een gratis offerte voor zelfbouw sanitair of andere technieken!