ZELFBOUW SANITAIR

Het begrip sanitair is zeer breed en dekt in de moderne woningbouw een diversiteit van toestellen en afwerkingsmaterialen. Van collector tot douchekop, van kraan tot riolering. Kiezen voor de complete pakketten van Swipe Zelfbouw is kiezen voor een totaalaanpak. 

Zelfbouw sanitair is zelf jouw sanitair plaatsen

Bij ieder (ver)bouwproject is het cruciaal om alle sanitaire technieken perfect uit te werken. Sanitair bestaat uit drie grote onderdelen: toevoer, verbruik en afvoer. De toevoer van jouw water wordt geregeld door een netwerk van buizen tot aan jouw kranen. Het water verbruik je dan in jouw badkamer of keuken. In de laatste stap ga je het afvalwater afvoeren uit de woning. 
 
Op zoek naar manieren om duurzaamheid in te bouwen in jouw project? Check dan zeker het warmteterugwinningssysteem en de thermische zonnepanelen. 

Zelfbouw sanitair in drie stappen

1) Voorbereiding en planning
De eerste stap binnen zelfbouw sanitair betreft het voorbereiden en plannen van jouw project. Maak een overzichtelijke lijst van alle wensen die je hebt voor het project. Wat is voor jou belangrijk binnen de sanitaire voorzieningen in jouw woning? Denk hierbij aan het de inrichting van de ruimte, de functionaliteiten en technische eisen die je hebt. Zie je door het bos de bomen niet meer? Geen zorgen! Je kan zeker langskomen in onze toonzaal voor een gesprek met één van onze technische adviseurs. Zij begeleiden jou bij het maken van alle belangrijke beslissingen.

2) Levering van het pakket
Ben jij er klaar voor? Dan kan je makkelijk jouw levering aanvragen. Eén van onze technische collega’s komt jouw pakket afleveren en overloopt alle materialen op de werf. Je krijgt ook een uitgebreide uitleg. Heb je nadien nog vragen? Dan kan je 7/7 contact opnemen met een technieker zodat je steeds verder kan met de installatie van jouw zelfbouw sanitair.

3) Installeren
Eens je pakket geleverd is, kan je er helemaal invliegen! Je kan de verschillende instructies steeds raadplegen op ons klantenportaal. Bij bestelling ontvang je een persoonlijke login die jou toegang geeft tot alle handleidingen, instructiefiches, video’s en meer met betrekking tot jouw pakket! Je hebt bij Swipe Zelfbouw de keuze om gebruik te maken van werfassistentie. Dan komt een ervaren technieker naar de werf die jou helpt met het installeren van jouw zelfbouw sanitair.

Relevante informatie

Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alle reglementen en voorschriften voor je aan jouw installatie begint. 

Hier vind je alvast interessante linken: 

Zelfbouw sanitair & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor de totaalaanpak, naast ondersteuning in zelfbouw sanitair, kan je ook voor andere projecten rekenen op Swipe Zelfbouw! Zo kunnen we jou begeleiden in het plaatsen van verwarmingventilatieelektriciteit en zoveel meer!

Wanneer je gaat voor zelfbouw sanitair, is het belangrijk om voldoende ondersteuning te krijgen. Bij Swipe kan je rekenen op het totaalplaatje. Zo hebben we een YouTube kanaal met tal van handleidingen, duidelijke principeschema’s en werfassistentie op maat! 

Of je nu enkel voor zelfbouw sanitair gaat, of voor een totaalaanpak: Swipe kan het allemaal. We hebben alle puzzelstukjes in huis om jou te begeleiden bij elk project. Kom gerust langs of vraag een gratis offerte voor zelfbouw sanitair of andere technieken!

Vraag hier jouw offerte aan!