Home » Zelfbouw Sanitair
Zelfbouw Sanitair

Zelfbouw sanitair is zelf jouw sanitair plaatsen

Bij ieder (ver)bouwproject is het cruciaal om alle sanitaire technieken perfect uit te werken. Sanitair bestaat uit drie gote onderdelen: toevoer, verbruik en afvoer. De toevoer van jouw water wordt geregeld door een netwerk van buizen tot aan jouw kranen. Het water verbruik je dan in jouw badkamer of keuken. In de laatste stap ga je het afvalwater afvoeren uit de woning. 
 
Op zoek naar manieren om duurzaamheid in te bouwen in jouw project? Check dan zeker het warmteterugwinningssysteem en de thermische zonnepanelen. 
 
GRATIS OFFERTE

REGENWATER

WATER-ONTHARDER

BADKAMER

KEUKEN-BOILER

WARMTE-POMPBOILER

AFVOER

WARMTE- TERUGWINNING

THERMISCHE PANELEN

Zelf mijn sanitair plaatsen? Hoe doe ik dat?

Zelf jouw sanitair plaatsen? Simpel! Met een zelfbouwpakket van Swipe heb je écht alles wat je nodig hebt om van jouw installatie een succes te maken. We voorzien je van kwalitatieve materialen, handige schema’s en stellen zelfs handige instructievideo’s ter beschikking op ons YouTube kanaal. 
 
Heb je graag nog extra ondersteuning? Kies dan voor de optie werfassistentie, onze techniekers komen dan langs op de werf en ondersteunen waar nodig.
Zelfbouw Sanitair
Zelfbouw sanitair

Zelfbouw sanitair & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor de totaalaanpak, naast ondersteuning in zelfbouw sanitair, kan je ook voor andere projecten rekenen op Swipe Zelfbouw! Zo kunnen we jou begeleiden in het plaatsen van verwarming, ventilatie, elektriciteit en zoveel meer!

Wanneer je gaat voor zelfbouw sanitair, is het belangrijk om voldoende ondersteuning te krijgen. Bij Swipe kan je rekenen op het totaalplaatje. Zo hebben we een YouTube kanaal met tal van handleidingen, duidelijke principeschema’s en werfassistentie op maat! 

Of je nu enkel voor zelfbouw sanitair gaat, of voor een totaalaanpak: Swipe kan het allemaal. We hebben alle puzzelstukjes in huis om jou te begeleiden bij elk project. Kom gerust langs of vraag een gratis offerte voor zelfbouw sanitair of andere technieken!