Home » Ventilatie

Waarom ventileren?

In oudere huizen gaat de luchtverversing vanzelf via spleten en kieren. De bewoner heeft geen enkele controle over de verversing van de lucht en dit veroorzaakt enorme energieverliezen. Elke nieuwbouw en renovatie specialist zal dan ook veel aandacht besteden aan het luchtdicht bouwen. Hoe luchtdichter de woning, hoe meer controle je krijgt op de manier van ventileren en hoe zuiniger je dit kan doen.

Bij Swipe Zelfbouw kiezen we resoluut voor de betere mechanische ventilatie. Of je nu kiest voor C, C+ of D ventilatie, we bouwen ze steeds met oog voor detail.

Wij helpen jou bij het bouwen van een fluisterstille installatie die jou en je woning gezond houdt en je nachtrust garandeert.

Hoe werkt ventilatie?

In droge ruimtes gaan we steeds lucht toevoeren. Via een opening, meestal een spleet van 1cm onder de deur gaan we ervoor zorgen dat de lucht zich van de droge zones (o.a. woonkamer en slaapkamer) kan verplaatsen naar de natte ruimtes (badkamer, WC, wasplaats,..). In de natte ruimtes gaan we dan mechanisch de lucht afvoeren.

Kies bewust jouw ideale ventilatie!

Fluisterstille ventilatie in VIJF stappen

Waarom Swipe?

oVER sWIPE

Als ventilatie specialist zijn we gecertificeerd en erkend als ventilatie verslaggever.