Home » Waarom Swipe

Waarom Swipe Zelfbouw?

Swipe, van puzzel tot project

Bij Swipe weten we dat het leggen van een (ver)bouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Het afstemmen tussen de verschillende aannemers is dan ook niet altijd gemakkelijk… Gelukkig kan het ook anders! Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Kort samengevat: Swipe heeft alle puzzelstukjes in huis om van jouw project een echt succes te maken. We zitten verschillende keren samen en kijken zo hoe we alles perfect kunnen afstemmen op jouw wensen.

Werkwijze

Wat na bestelling?

In eerste instantie bezorgen we jou orderbevestigingen, handleidingen, montage-instructies, legplannen en technische fiches die je voor jouw project nodig hebt. We vragen graag naar de gewenste leverdatum. Wanneer je ons deze doorgeeft, zetten we steeds alles op alles om een tijdige levering te kunnen inplannen.

Leveringen

De levering gebeurt door een van onze techniekers. Zij geven een uitgebreide uitleg bij de materialen en kijken samen met jou hoe en waar je jouw zelfbouwpakket het beste plaatst. Zo krijg je tips & tricks van ervaren techniekers bij jou op de werf!

Werfassistentie

Opteerde je voor ondersteuning op de werf? Top! Onze techniekers staan jou graag met raad en daad bij. Om alles goed voor te bereiden, hebben we overzichtelijke checklists die opsommen wie wat doet. Zo zorgen we voor efficiënte werfassistenties!

 

Telefonische ondersteuning

Natuurlijk zijn we bereikbaar tijdens de kantooruren. Swipe gaat echter nog een stap verder: wanneer jij doorwerkt in het weekend of op feestdagen, kan je ons ook steeds telefonisch contacteren voor technische vragen. Zo kan je altijd rekenen op ondersteuning en kan je vlot doorwerken aan jouw project!