PARTNERDEALS

Om jou een totaalaanpak te bieden, werkt Swipe Zelfbouw samen met een heleboel betrouwbare partners. Lees er hier alles over!

Badkamer

Na al het kap- en breekwerk en de installatie van jouw sanitair, is het tijd om de afwerking van jouw badkamer te plaatsen! Ga jij voor een moderne look? Of eerder een landelijke stijl? Ga gerust langs in de toonzalen van onze partners en kies de badkamer van jouw dromen!

Geothermie

Geothermische boringen zijn cruciaal voor het benutten van de warmte die diep onder de aardkorst ligt. Deze boringen betreffen het proces van het boren van diepe putten in de aarde om toegang te krijgen tot geothermische energiebronnen, zoals heet water en stoom. Deze energie wordt vervolgens gebruikt voor jouw warmtepomp. Geothermische boringen spelen een sleutelrol bij het bevorderen van duurzame energieproductie en het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Pur

Pur, oftewel polyurethaanschuim, is een veelzijdig isolatiemateriaal dat wordt gebruikt in de bouw. Het wordt ter plaatse aangebracht als vloeistof en expandeert tot een stevig schuim, waardoor het een uitstekende thermische isolatie biedt voor muren, daken, vloeren en leidingen. Met hoge isolatiewaarden, waterbestendigheid en duurzaamheid draagt pur bij aan energiebesparing en een comfortabel binnenklimaat.

Chape

Chape is een essentieel onderdeel van vloerconstructies in de bouwsector. Het is een mengsel van cement, zand en water dat wordt aangebracht op de draagvloer om een egale en stevige ondergrond te creëren voor de uiteindelijke vloerafwerking, zoals tegels, laminaat of parket.

Zelfbouw & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.