BOUWADMINISTRATIE

Tijdens elk (ver)bouwproject zijn er heel wat verplichtingen waaraan je moet voldoen: beschik je over alle attesten? Zijn de verplichte keuringen ingepland? Kan je jouw premies aanvragen? Gelukkig kan Swipe Zelfbouw jou hierin onderseunen!

Attesten & certificaten

Swipe zelfbouw als partner kiezen bij uw bouwproject is kiezen voor zekerheid. Wij zullen er steeds alles aan doen om jouw project goed en soepel te laten verlopen. Dit kunnen we doen door een duidelijke en open communicatie te hanteren. Anderzijds zullen onze behaalde certificaten deze ambitie waarborgen. Zij vormen het bewijs van de aanwezige competenties bij Swipe Zelfbouw. 

Keuringen

Bij elk project is het belangrijk om de veiligheid te waarborgen. Om deze reden zijn er een aantal keuringen die je verplicht moet uitvoeren. 

  • Keuring elektriciteit
  • Keuring gas

Swipe kan bepaalde keuringen zelf uitvoeren. Voor de keuringen die we niet in eigen beheer kunnen uitvoeren, werken we samen met een betrouwbare partner. Wij voeren alle communicatie, dus hoef jij je hier geen zorgen om te maken. Makkelijk toch?

Premies

Onze zelfbouwpakketten komen in aanmerking voor het ontvangen van premies als je kiest voor de optie ‘leveren en plaatsen’. Bij deze regeling kan je in bepaalde gevallen ook genieten van een voordeling btw-tarief. 

Lees er alles over op de officiële kanalen. 

EPB

EPB staat voor ‘Energieprestatie en Binnenklimaat’. Het doel ervan is om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren en tegelijkertijd een gezond en comfortabel binnenklimaat te waarborgen voor jou en je gezin. 

Onze EPB verslaggever voldoet aan de erkenningsregeling opgelegd door de overheid.

Bouwadministratie & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.