ONTDEK ONZE ZELFBOUWPAKKETTEN

ONTDEK ONZE
PAKKETTEN

Onze werkwijze

Ons klantenportaal

Wanneer je een zelfbouwpakket ventilatie, sanitair, elektriciteit, zonne-energie of airco aankoopt, krijg je toegang tot ons eigen portaal. Hier vind je alle informatie terug die je nodig hebt om jouw pakket succesvol te installeren. 

We bezorgen jou algemene informatie over keuringen, inclusief handige checklists en verschillende linken naar de geldende wetgeving. Daarnaast lichten we de verschillende basistechnieken toe. Zo kan echt iedereen aan de slag met een zelfbouwpakket. Je kan hier ook alle schema’s raadplegen. Zo weet je precies waar alles moet komen. Klaar voor het echte werk? Check dan de installatie instructies! Hier vind je hoe je jouw pakket plaatst. Heb je gekozen voor werfassistentie? Dan kan je via de website een afspraak inplannen! Bovendien kan je hier ook een overzicht vinden van welke voorbereidingen klaar moeten zijn en welke taken onze technieker op zich neemt. Als laatste voorzien we jou ook een media-bibliotheek waar je alle documenten betreffende jouw installatie beschikbaar stellen.

Onze klanten

Lees alle onze reviews op Google!

Onze brochures

Swipe Zelfbouw

Swipe Zelfbouw te Lokeren is een gecertificeerde partner waarbij je zonder zorgen terechtkunt voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw totale bouwproject. Jij en jouw project staan centraal bij ons en we zoeken steeds naar de beste oplossing of het juiste doe-het-zelf-bouwpakket, zodat je efficiënt aan de slag gaat.

Gebruik ons doe-het-zelf bouwpakket voor jouw project

Ga je (ver)bouwen en ben je van plan om zo veel mogelijk zelf te doen? Dan spaar je heel wat geld uit. Bovendien is het met het complete en duidelijke doe-het-zelf bouwpakket van Swipe Zelfbouw uit Lokeren eenvoudig om zelf heel wat klussen uit te voeren in jouw woning. Heb je toch nood aan advies op maat of krijg je graag professionele ondersteuning? Dan staat ons ervaren team te allen tijde voor je klaar!

Persoonlijk

Aan de hand van een persoonlijk gesprek bepalen wij welke installatie het best bij jou past.

Begeleiding

Een degelijke praktische handleiding, uitleg over de componenten bij levering en telefonische ondersteuning zijn steeds beschikbaar.

Totaalaanpak

Swipe biedt naast de componenten ook bijhorende diensten en oplossingen en kan bijgevolg een totaalpakket aanbieden.

Onderhoud & herstelling

Regelmatig onderhoud is niet alleen belangrijk voor je eigen veiligheid en gezondheid, maar het garandeert ook een lange levensduur van de apparaten.

Kostefficiënt

Een verbouwing is vaak een grote investering en moet daarom elke euro meer dan waard zijn. Met ons doe-het-zelf bouwpakket bespaar je geld uit aan een vakman, dat je dan weer kan investeren in bijvoorbeeld de afwerking van jouw project.

TOP producten

De basis van onze topproducten is steeds kwaliteit en betrouwbaarheid. Swipe Zelfbouw kiest dan ook resoluut voor A-producten aan betaalbare prijzen.

Werf-assistentie

Wij leveren in het doe-het-zelf bouwpakket alles wat je nodig hebt om je project te realiseren. Heb je toch graag wat hulp? Dan kan je altijd een beroep doen op onze experts die je begeleiden op je werf.

Voorraad

Swipe heeft verschillende items op voorraad en heeft sterke banden met verschillende leveranciers. Zo kunnen we je snel van dienst zijn!

Ontdek wat wij jou allemaal te bieden hebben

Heb je interesse in een doe-het-zelf bouwpakket waarmee je aan de slag kunt gaan in jouw woning? Of krijg je graag meer informatie over het plaatsen van domotica of over het isoleren met glaswol? Wij staan steeds voor je klaar en beschikken over de juiste attesten en certificaten zodat jouw project goed verloopt! Ontdek dus snel wat wij jou allemaal te bieden hebben.