ATTESTEN & CERTIFICATEN

Als zelfbouwpartner beschikt Swipe over alle attesten en certificaten om van jouw project een succes te maken! 

Rescert

Bekwaamheidscertificaat voor warmtepompen. (verwarming met of zonder sanitair warm water).

Benor

Gebruik van producten met een Benor-keurmerk, wat aangeeft dat de gebruikte producten in overeenstemming zijn met de Belgische norm (NBN).

SKH

Geregistreerd ventilatie verslaggever. Bewezen kennis voor dimensioneren, uitvoeren en controleren van A, B, C, C+, D, D+ ventilatie

EPB

Onze EPB verslaggever voldoet aan de erkenningsregeling opgelegd door de overheid.

Koeltechniek

Onze koelinstallaties worden geplaatst door een gecertificeerde koeltechnieker. Deze heeft minstens cat. I of hoger behaald. Swipe zelfbouw is koeltechnisch gecertificeerd.

AREI

Kennis over het AREI. De aangeboden offertes zijn opgemaakt conform de richtlijnen van het AREI.

Belgaqua

Gebruik van producten met erkend keuringsattest zoals bv. Belgaqua, welke de materialen die gebruikt worden door de Belgische waterdistributeurs controleert.

Gas

Onderhoud en inregeling van gasinstallatie door G1 / G2 gecertificeerde techniekers.

Zelfbouw & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.