Home » Brandbeveiliging

3 minuten om jouw leven te redden

Hoe brand detecteren?

Rook- en hittemelders vormen de eerste belangrijke schakel in jouw veiligheid. Wanneer een brand snel opgemerkt wordt, kan de schade beperkt worden. Het installeren van brandmelders vermindert het risico op een dodelijke brand met 70%.

Welke rookmelder kopen?

Bij Swipe Zelfbouw kiezen we resoluut voor gekeurde rookmelders met een vaste batterij. Enkel zo kunnen we jou garanderen dat onze producten de beste zijn en steeds zullen werken wanneer jij ze het meeste nodig hebt!

ROOKMELDER
 

GIRA DUAL Q
de betere rook- en hittemelder

CO MELDER
 

CO is een reukloos, kleurloos gas dat je kan verstikken.

Deze melders beschermen je bij de onvolledige verbranding van open haard, pallet kachel, kookvuur of CV ketel.

Brand overleven? Jouw evacuatiewegen aangeven!

Noodverlichting

Waarom noodverlichting plaatsen?
Zodra er brand ontstaat en deze gedetecteerd wordt, is het aangewezen dat eenieder die niets te maken heeft met de bestrijding, de woning zo snel mogelijk verlaat. Het is niet ondenkbaar dat brand ’s nachts ontstaat en dat deze gepaard gaat met hevige rookontwikkeling. Noodverlichting helpt bij het verlicht houden van jouw evacuatiewegen, de brandblusmiddelen en zorgt er voor dat eenieder zijn doel kan bereiken.

 

Het is daarnaast ook super handig om noodverlichting te monteren boven je schakelkast of in lokalen waar je een minimale verlichting wenst bij een normale stroomonderbreking.

Alarmsysteem woning

Alarmsystemen

Alarmsystemen kosten geld. Logisch! De sector heeft zich afgeschermd en er is heel wat wetgeving die zorgt dat de gespecialiseerde bedrijven forse prijzen kunnen en zullen hanteren. Met onze moderne techniek is het echter mogelijk om bij Swipe voor een budgetvriendelijke oplossing te kiezen.

 

Huis - swipezelfbouw

Swipe Zelfbouw respecteert het wettelijk kader omtrent inbraak beveiliging. Wij mogen geen plannen tekenen nog advies verstrekken omtrent de positionering van deze producten. Wij leveren jou enkel de componenten in het kader van onze groothandel activiteit.