Home » Electriciteit » Domotica

Wat is domotica?

In een persoonlijk gesprek zullen we nagaan wat jouw verwachtingen zijn en met welke oplossing we het beste aan deze verwachtingen kunnen voldoen. Ga jij voor een zelfbouwpakket? Dan kan je steeds rekenen op de specialisten van Swipe!

Niko Home Control

Deze Domotica speler van wereldniveau is de laatste jaren sterk geëvolueerd en biedt vandaag de meeste integratie mogelijkheden met hun systeem. Of je nu eenvoudig je verlichting wil schakelen vanuit je luie zetel of liever je volledige woning onder controle krijgt … het kan.

Kiezen voor Swipe Zelfbouw is kiezen voor 100% benutten van technische mogelijkheden.

Dobiss

Deze Belgische domotica ontwikkelaar is al meer dan 20 jaar actief in de ontwikkeling van huisautomatisatie. Dankzij hun DALI modules zijn deze technieken ideaal voor het sturen van verlichting via dit digitale protocol.

Waarom zou je dromen van domotica? Met Swipe Zelfbouw kan je dit eenvoudig en budgetbewust realiseren!
Maak een afspraak, en ontdek hoe we deze droom voor jou realiseren

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.