Home » Home » Zelf elektriciteit leggen » Thuisbatterij installeren

Thuisbatterij installeren: de voordelen

Zelfbouwpakket thuisbatterij installeren

Door te kiezen voor een zelfbouwpakket thuisbatterij installeren, kan je nog meer besparen! Je ontvangt een compleet pakket. Onze technieker komt een finale check en de opstart doen. Na een officiële keuring is jouw installatie dan klaar voor gebruik!

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.