KLASSIEKE ELEKTRICITEIT LEGGEN

Bij Swipe Zelfbouw bieden we hoogwaardige zelfbouwpakketten aan voor het leggen van klassieke elektriciteit in jouw huis of bedrijf. Met onze pakketten wordt het installeren van elektriciteit een eenvoudige en kostenefficiënte klus. Lees verder om meer te ontdekken over de werking, voordelen en ondersteuning die Swipe Zelfbouw biedt bij klassieke elektriciteit leggen.

Wat is klassieke elektriciteit leggen?

In een systeem met klassieke bekabeling vertrekt de kabel vanuit jouw kast en loopt deze naar de lichtschakelaar en vandaar naar de lichtpunten. Als je dan op de schakelaar duwt, verbind of verbreek je de kabel en zal het licht aan of uit gaan. Deze techniek is perfect voor projecten waar je budgetvriendelijk te werk wil gaan en geen automatisering wenst.

De voordelen van klassieke elektriciteit leggen

1) Betrouwbaarheid
Klassieke elektriciteitssystemen zijn al decennia lang de standaard voor het leveren van stroom aan woningen en bedrijven vanwege hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.

2) Flexibiliteit
Met klassieke elektriciteit kun je gemakkelijk verschillende soorten verlichting en apparatuur aansluiten en bedienen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het inrichten van je ruimte.

3) Budgetvriendelijk
Klassieke elektriciteit leggen is een budgetvriendelijke oplossing wanneer je de elektriciteit in jouw project vernieuwd. 

Ondersteuning bij klassieke elektriciteit leggen

Bij Swipe Zelfbouw begrijpen we dat deskundige ondersteuning essentieel is voor een succesvolle installatie van klassieke elektriciteit. Daarom bieden we werfassistentie aan om je te helpen bij elke stap van het legproces. Bovendien krijgen klanten toegang tot ons uitgebreide klantenportaal met instructievideo’s, schema’s en meer om hen te begeleiden bij de installatie.

Klassieke elektriciteit leggen & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.