LOGO ELEKTRICITEIT

Bij Swipe Zelfbouw bieden we hoogwaardige zelfbouwpakketten aan voor het installeren van Siemens Logo elektriciteit s in jouw installatie. Lees verder om meer te ontdekken over de werking, voordelen en ondersteuning die Swipe Zelfbouw biedt bij het gebruik van Siemens Logo’s.

Wat is Siemens Logo Elektriciteit?

Siemens Logo’s zijn programmeerbare logische controllers die worden gebruikt voor het automatiseren en regelen van verschillende elektrische processen. Ze kunnen worden geprogrammeerd om aan te sturen wanneer bepaalde acties moeten worden uitgevoerd, zoals het inschakelen van verlichting, het regelen van motoren, en nog veel meer. Met Siemens Logo’s kun je jouw elektrische installatie naar een hoger niveau tillen door het automatiseren van verschillende taken.

De kabels lopen in deze installatie hetzelfde als in het systeem met teleruptoren: vanuit de elektriciteitskast in een kring naar de drukknoppen en in kringen naar de lichtpunten, met een kabel per lichtkring. 

De voordelen van Siemens Logo Elektriciteit

1) Flexibiliteit 
Siemens Logo Elektriciteit biedt een grote mate van flexibiliteit en kan worden aangepast aan verschillende toepassingen en behoeften van jouw elektrische installatie.

2) Efficiëntie 
Door processen te automatiseren met Siemens Logo’s kun je de efficiëntie van jouw elektrische installatie verbeteren en tijd besparen op routinematige taken.

3) Betrouwbaarheid 
Siemens staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor je kunt vertrouwen op een Siemens Logo voor een stabiele werking van jouw elektrische installatie.

Ondersteuning van Swipe Zelfbouw bij Siemens Logo Installatie

Bij Swipe Zelfbouw begrijpen we dat deskundige ondersteuning essentieel is voor een succesvolle installatie van Siemens Logo’s. Daarom bieden we werfassistentie aan om je te helpen bij elke stap van het installatieproces. Bovendien krijgen klanten toegang tot ons uitgebreide klantenportaal met instructievideo’s, schema’s en meer.

Extra diensten van Swipe Zelfbouw

  • Kableren elektrische kast: Onze techniekers kunnen de elektrische kast bekabelen om ervoor te zorgen dat alles correct is aangesloten.

  • Schema’s opmaken: We kunnen de nodige elektrische schema’s opmaken om de installatie te vergemakkelijken en de veiligheid te waarborgen.

  • Keuringen aansturen: Swipe Zelfbouw kan de nodige keuringen aansturen om ervoor te zorgen dat de installatie voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Logo elektriciteit & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.