TELERUPTOREN

Bij Swipe Zelfbouw bieden we hoogwaardige zelfbouwpakketten aan voor het installeren van teleruptoren in jouw huis. Met onze pakketten wordt het regelen van verlichting een eenvoudige en kostenefficiënte klus. Lees verder om meer te ontdekken over de werking, voordelen en ondersteuning die Swipe Zelfbouw biedt bij het gebruik van teleruptoren.

Werking van teleruptoren

Teleruptoren zijn elektrische schakelaars die worden gebruikt om de verlichting in een ruimte centraal te regelen. Door middel van een druk op de knop kunnen teleruptoren de verlichting aan- of uitschakelen vanaf verschillende locaties binnen het gebouw. Dit biedt gemak en flexibiliteit bij het bedienen van verlichting in diverse ruimtes.

Voordelen van teleruptoren

1) Gemakkelijke installatie
Onze zelfbouwpakketten maken het eenvoudig om teleruptoren te installeren zonder de tussenkomst van een elektricien, wat tijd en geld bespaart.

2) Flexibele bediening
Met teleruptoren kun je verlichting centraal regelen vanaf meerdere locaties, waardoor je meer controle hebt over de verlichting in jouw huis of bedrijf.

3) Professionele ondersteuning
Swipe Zelfbouw biedt werfassistentie om je te helpen bij de installatie van teleruptoren. Bovendien krijgen klanten toegang tot ons uitgebreide klantenportaal met instructievideo’s, schema’s en meer.

Extra diensten van Swipe Zelfbouw

Kableren elektrische kast
Onze techniekers kunnen de elektrische kast voorkableren om ervoor te zorgen dat alles correct is aangesloten.

Schema’s opmaak
We kunnen de nodige elektrische schema’s opmaken om de installatie te vergemakkelijken. Deze schema’s heb je achteraf ook nodig voor een keuring.

Keuringen aansturen
Swipe Zelfbouw kan de nodige keuringen aansturen om ervoor te zorgen dat de installatie voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Werfassistentie
Bij het aankopen van een zelfbouwpakket teleruptoren kan je ervoor kiezen om gebruik te maken werfassistentie. Onze technieker komt ter plaatse en helpt jou bij het aansluiten van de elektrische kast. 

Zelfbouwpakketten van Swipe

Kies voor gemak, flexibiliteit en professionele ondersteuning bij het installeren van teleruptoren met de zelfbouwpakketten van Swipe Zelfbouw. Bespaar tijd en geld terwijl je de controle krijgt over de elektriciteit in jouw woning. Vertrouw op Swipe Zelfbouw voor hoogwaardige materialen en deskundige begeleiding bij elke stap van het proces. Maak vandaag nog de overstap naar teleruptoren met Swipe Zelfbouw!

Teleruptoren & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.