Home » Verwarming » Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp kopen

Onze intelligente oplossingen laten de installatie toe om bij elk weer type en temperatuur de ideale verwarmingsbron te bepalen.

Hybride warmtepomp installeren

Hybride warmtepomp werking

Zoals alle andere warmtepompen, bestaat een hybride warmtepomp uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit wordt buiten op de grond of aan de muur gemonteerd. De binnenunit wordt binnen gemonteerd en kan gecombineerd worden met elk merk en type verwarmingsketel. Zo kan je zelfs bestaande woningen makkelijk verduurzamen en besparen op jouw energiefacturen! Win-win dus!

Deze warmtepomp is snel en eenvoudig te installeren. 

Hybride warmtepomp installeren

Warmtepomp prijs

Wil je weten hoeveel een hybride warmtepomp kost in jouw project? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan. Overweeg je jouw woning volledig los te koppen van de gasleidingen? Dan is een lucht/ lucht warmtepomp, lucht/water warmtepomp of een geothermische warmtepomp zeker iets voor jou. Lees er hier meer over: warmtepompen.

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.