INFRAROOD VERWARMING

Bij Swipe geloven we in kwaliteit en comfort als het gaat om verwarmingssystemen. Daarom bieden we hoogwaardige infrarood verwarmingssystemen aan die niet alleen efficiënt zijn, maar ook zorgen voor een aangename warmte in elke ruimte. Lees verder om meer te ontdekken over de werking en voordelen van infrarood verwarming.

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming werkt door elektromagnetische straling te gebruiken om warmte direct aan objecten en mensen in de kamer over te dragen, in plaats van de lucht te verwarmen zoals traditionele verwarmingssystemen dat doen. Deze warmte wordt opgenomen door objecten en mensen in de kamer, waardoor een comfortabele en gelijkmatige warmte wordt gecreëerd. 

Je kan dit het best vergelijken met het warmtegevoel van de zon op je gezicht of met de warmte van een kolenvuur. Ben je benieuwd hoe dit aanvoelt? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom en ervaar het zelf!

Voordelen van infrarood verwarming

1) Efficiëntie
Infrarood verwarmingssystemen kunnen energiezuiniger zijn dan traditionele systemen omdat ze directe warmte leveren aan specifieke gebieden, waardoor er geen energie verspild wordt aan het verwarmen van ongebruikte ruimtes.

2) Comfort
De warmte die door infrarood verwarming wordt geproduceerd, voelt natuurlijker aan omdat het vergelijkbaar is met de warmte van de zon. Dit zorgt voor een comfortabelere en gezelligere sfeer in huis.

3) Gezondheid
Infrarood verwarmingssystemen kunnen helpen om vochtigheid te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

4) Flexibiliteit
Infrarood panelen kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte in huis of op kantoor.

Kies voor kwaliteit met Swipe

Swipe staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom kiezen we alleen voor infrarood verwarming van de hoogste kwaliteit. Met Swipe ben je verzekerd van een efficiënt, comfortabel en duurzaam verwarmingssysteem dat perfect past bij jouw behoeften.

Infrarood verwarming biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen, waaronder efficiëntie, comfort, gezondheid en flexibiliteit. Bij Swipe vind je hoogwaardige infrarood verwarmingssystemen die zorgen voor een comfortabele en gezellige leefomgeving, terwijl je ook nog eens energie bespaart. Ervaar de voordelen van infrarood verwarming met Swipe!

Infrarood verwarming & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.