Home » Verwarming » Infrarood verwarming

Verwarmen met infrarood verwarming

Infraroodpanelen geven stralingswarmte af. Je kan dit het best vergelijken met het warmtegevoel van de zon op je gezicht of met de warmte van een kolenvuur. Ben je benieuwd hoe dit aanvoelt? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom en ervaar het zelf!

Voordelen infraroodverwarming

Er zijn verschillende types infraroodpanelen: spiegels, gepersonaliseerde, handdoekhouders voor in de badkamer,… De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.