LUCHT WATER WARMTEPOMP

Een lucht water warmtepomp is een mooie manier om in jouw behoeften te voorzien. Swipe voorziet complete zelfbouwpakketten van de hoogste kwaliteit. Lees verder om meer te ontdekken over de werking, voordelen en ondersteuning die Swipe Zelfbouw biedt bij het plaatsen van lucht water warmtepompen.

Hoe werkt een lucht water warmtepomp?

Een lucht water warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze warmte om water te verwarmen voor verwarmings- en sanitair warmwaterdoeleinden. Deze warmtepompen zijn efficiënt, milieuvriendelijk en kunnen het hele jaar door worden gebruikt, zelfs bij lage buitentemperaturen. Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen zoals de buitenlucht, helpen lucht water warmtepompen de energierekening te verlagen en verminderen ze de CO2-uitstoot.

De voordelen van een lucht water warmtepomp

1) Energiezuinigheid
Lucht water warmtepompen halen gratis warmte uit de buitenlucht, waardoor ze zeer energiezuinig zijn en helpen om de energiekosten te verlagen.

2) Milieuvriendelijkheid
Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen verminderen lucht water warmtepompen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verminderen ze de CO2-uitstoot.

3) Jaarrond gebruik
Lucht water warmtepompen kunnen het hele jaar door worden gebruikt, zelfs bij lage buitentemperaturen, waardoor ze een betrouwbare verwarmingsoplossing zijn voor alle seizoenen.

Ondersteuning van Swipe

Bij Swipe Zelfbouw begrijpen we dat deskundige ondersteuning essentieel is voor een succesvolle installatie van lucht water warmtepompen. Daarom bieden we werfassistentie aan om je te helpen bij elke stap van het installatieproces. Bovendien zijn we gecertificeerd om de verplichte koeltechnische opstart uit te voeren, zodat jouw installatie voldoet aan alle wettelijke vereisten. Klanten krijgen ook toegang tot ons uitgebreide klantenportaal met instructievideo’s, schema’s en meer.

Lucht water warmtepomp & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.