VLOERVERWARMING LEGGEN

Bij Swipe Zelfbouw bieden we hoogwaardige zelfbouwpakketten aan voor het leggen van vloerverwarming in jouw huis. Met onze pakketten wordt vloerverwarming leggen eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Lees verder om meer te ontdekken over de werking, voordelen en beschikbare systemen van vloerverwarming.

Efficiënte werking van vloerverwarming leggen

Vloerverwarming leggen biedt een gelijkmatige en comfortabele warmteverdeling in de ruimte. Door warm water door de buizen onder de vloer te laten circuleren, wordt de vloer opgewarmd en straalt deze warmte gelijkmatig uit naar de omgeving, wat zorgt voor een aangename leefomgeving.

Kwaliteit en ondersteuning

Bij Swipe Zelfbouw staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige materialen voor onze zelfbouwpakketten, maar ook werfassistentie om je te helpen bij het leggen van vloerverwarming. Onze ervaren technici staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van planning tot uitvoering.

De voordelen van vloerverwarming leggen

1) Comfortabele warmte
Vloerverwarming leggen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling zonder koude plekken, waardoor elke ruimte in huis of kantoor comfortabel aanvoelt.

2) Ruimtebesparing
Omdat vloerverwarming onder de vloer wordt geïnstalleerd, bespaar je ruimte en heb je geen last meer van radiatoren.

3) Energie-efficiëntie
Vloerverwarming kan efficiënter zijn dan traditionele radiatoren omdat het op lagere temperaturen kan werken, waardoor je energierekening kan dalen.

Beschikbare systemen vloerverwarming

Er zijn verschillende systemen beschikbaar voor het leggen van vloerverwarming, waaronder het natte systeem, droge systeem, noppenplaat en netten. Elk systeem heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, afhankelijk van de specifieke eisen van jouw project.

Nat systeem

De vloerverwarming wordt met tackernagels vastgemaakt op de isolatie. Hierna volgt een chape laag. 

Droog systeem

De vloerverwarming wordt in de voorziene groeven van de platen gelegd. Hier moet geen chape gegoten worden. 

Noppenplaat

De vloerverwarming wordt in de geïsoleerde noppenplaten geplaatst. Ideaal als je weinig vloeropbouw beschikbaar hebt.

Netten

De vloerverwarming wordt op verschillende netten bevestigd. 

Vloerverwarming leggen & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.