Home » Verwarming » Vloerverwarming leggen

Hoe werkt vloerverwarming?

Vloerverwarming is een netwerk van verschillende buizen die onder de vloer liggen en waardoor warm water stroomt. Dit warme water kan je opwekken met een warmtepomp of via een gasinstallatie. 

Eens er warm water doorstroomt zal deze warmte afgegeven worden aan de ruimte. Omdat het netwerk verspreid is door de kamer, kan de warmte gelijk afgegeven worden wat zorgt voor een aangenaam warmtegevoel. 

VOORDELEN

NADELEN

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.