Home » Verwarming » Warmtepomp

GEOTHERMISCHE WARMTEPOMP

Deze duurzame warmtepomp haalt warmte uit de aardbodem die dagelijks opwarmt. Via koelgassen kan deze warmte afgegeven in jouw woning.

LUCHT-WATER
WARMTEPOMP

Deze duurzame warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht. Er wordt van ‘warme buitenlucht’ gesproken zolang de temperatuur boven -7°C is. 

LUCHT-LUCHT
WARMTEPOMP (AIRCO)

Een airco, of lucht-lucht warmtepomp, installeren is een goedkope investering zonder veel kap- en breekwerk dat heel wat comfort met zich meebrengt!

Waarom kiezen voor een warmtepomp installatie? 

Een warmtepomp is een duurzame oplossing voor wie grondig energetisch renoveert of een nieuwbouwwoning bouwt. Warmtepompen maken immers geen gebruik van fossiele brandstoffen en zijn zo minder belastend voor het milieu. Bovendien bespaar je heel wat op jouw energierekening door jouw warmte zelf op te wekken. 

TIP: Combineer jouw warmtepomp met zonnepanelen en batterijsystemen zo bespaar je nog meer op jouw energiekosten!

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.