Afvoer

Als je op zoek bent naar een efficiënte en betaalbare oplossing voor het installeren van een afvoersysteem in je huis of bedrijf, ben je hier aan het juiste adres. Onze zelfbouwpakketten bieden alles wat je nodig hebt om zelf een hoogwaardig afvoersysteem te installeren.

Afvoer als belangrijke bouwsteen in jouw project

De afvoer is een essentieel onderdeel van elke woning, maar wordt vaak over het hoofd gezien als het gaat om het bespreken van de belangrijkste aspecten van een huis. Bij Swipe streven we naar een totaalaanpak en werken we een zelfbouwpakket uit op maat van jouw project!  Afvoer speelt namelijk een cruciale rol in het handhaven van een gezonde en comfortabele leefomgeving. 

De voordelen van een zelfbouwpakket afvoer

1) Pakket op maat
We overlopen jouw project en kijken welke noden en wensen je hebt. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd zelfbouwpakket samengesteld. Hierbij ontvang je ook steeds een persoonlijk plan met alle aansluitpunten en trajecten. Zo kan je jouw pakket makkelijk in elkaar steken. 

Voorbeeld overzicht aansluitplan

2) Kwalitatieve materialen
Afvoerleidingen voor afvalwater en regenwater welke door Swipe Zelfbouw gebruikt worden, zijn allen voorzien van een BENOR kwaliteitskeurmerk.
Het BENOR keurmerk wordt aangebracht op producten welke conform zijn met de geldende Belgische normen. Deze normen zijn bij wet vastgelegd in zogenaamde NBN uitgaven. De fabrikanten welke het BENOR keurmerk aanbrengen, zijn dan ook verplicht om te voldoen aan elk detail opgenomen in de desbetreffende normering. BENOR garandeert dat de producten voldoen aan de gestelde eisen en is dus een garantie voor kwaliteit.

3) Ondersteuning
Een zelfbouwpakket afvoer is meer dan de materialen alleen. Onze technieker komt het pakket op de werf leveren en geeft jou een uitgebreide uitleg over het pakket afvoer. Je krijgt toegang tot een uitgebreid klantenportaal waar je alle informatie betreffende het plaatsen van afvoer terugvindt. We voorzien schema’s, installatievideo’s, checklists voor de keuring en meer! Bovendien kan je via het portaal snel en makkelijk een vraag stellen aan één van onze techniekers. Wist je trouwens dat we 7/7 beschikbaar zijn om jouw technische vragen te beantwoorden? 

Afvoer & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.