Home » Zelfbouw Sanitair » Afvoer

Afvoer: leidingen in polypropyleen

afvoer

BENOR gekeurd, kwalitatieve afvoer gegarandeerd!

Afvoerleidingen voor afvalwater en regenwater welke door Swipe Zelfbouw gebruikt worden, zijn allen voorzien van een BENOR kwaliteitskeurmerk.
Het BENOR keurmerk wordt aangebracht op producten welke conform zijn met de geldende Belgische normen. Deze normen zijn bij wet vastgelegd in zogenaamde NBN uitgaven.

De fabrikanten welke het BENOR keurmerk aanbrengen, zijn dan ook verplicht om te voldoen aan elk detail opgenomen in de desbetreffende normering. BENOR garandeert dat de producten voldoen aan de gestelde eisen en is dus een garantie voor kwaliteit.

Voordelen van zelfbouwpakket afvoer

afvoer

Shop

Ben je jouw afvoer aan het leggen en heb je nood aan een aantal extra materialen? Die kan je makkelijk bestellen op onze online shop!

[ux_products style=”overlay” show_rating=”0″ cat=”28″ image_height=”169%” image_width=”78″ image_size=”medium” image_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.67)” image_hover=”color” image_hover_alt=”overlay-remove-50″ text_size=”large”]

Klaar om het (zelf)bouwavontuur aan te gaan? Check onze andere technieken: 

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.