Keukenboiler installeren

Staat jouw warmte-opwekker op meer dan 10 meter van de verbruiker? Dan is een keukenboiler installeren een perfecte oplossing! De keukenboiler warmt het water op waar je echt nodig hebt. 

Een keukenboiler installeren: de voordelen

Wanneer jouw warm water productie op meer dan 10 meter van de verbruiker (bijvoorbeeld jouw spoelbak in de keuken) staat, is het aangewezen om lokaal een kleine boiler te plaatsen. Zo voorkom je dat het warme water een te grote afstand moet afleggen en afkoelt. 
 
Met een Close-in keukenboiler heb je direct voldoende warm water. Dit gebruikscomfort levert jou zelfs een besparing op die kan oplopen tot 175 euro op jaarbasis. Deze investering heeft een positief effect op jouw EPB. 
 
Om te bepalen welke keukenboiler voor jou geschikt is, moet je inschatten hoeveel warm water je per dag gebruikt. Afhankelijk daarvan selecteer je het ideale toestel van 5 of 10 liter. 

Keukenboiler installeren: het aansluiten

Zelf je keukenboiler installeren, het klinkt misschien moeilijk. Gelukkig is met een zelfbouwpakket van Swipe de keukenboiler installeren een fluitje van een cent! Hoe moet je de keukenboiler installeren? Dat hangt natuurlijk af van welk model je verkiest. Swipe biedt jou steeds de keuze tussen de standaard keukenboilers die je bijvoorbeeld in een kast kan wegwerken. Als je een zelfbouwpakket bij Swipe bestelt, krijg je ook toegang tot ons uitgebreide klantenportaal met alle instructievideo’s, handleidingen en schema’s. Zo kan jij makkelijk jouw keukenboiler installeren.

Keukenboiler installeren in functie van jouw ruimte

Heb je een beperkte kastruimte of kan je de keukenboiler nergens wegwerken? Dan is het innovatieve plintmodel misschien wel de oplossing voor jou. Deze is zodanig smal dat je de keukenboiler kan installeren in de plint. Dit is super plaatsbesparend! Zo kan je in elke keuken op een nette manier een keukenboiler installeren.

Keukenboiler installeren & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.