LAADPAAL INSTALLEREN

Ben jij al helemaal klaar voor de toekomst? De maatschappij realiseert zich vandaag de dag steeds meer en meer hoe belangrijk het is om groene keuzes te maken en zo onze impact op het klimaat te minimaliseren. Het is altijd interessant om eens goed na te denken over hoe jij een steentje kan bijdragen aan een groenere wereld. Een mooie aanbeveling is een laadpaal installeren

Een laadpaal installeren: hoe werkt het?

1) In combinatie met zonnepanelen
  1. Jouw zonnepanelen wekken elektrische energie op dankzij de lichtstralen die op het paneel vallen.
  2. Hierna wordt de elektrische energie doorgestuurd naar de omvormer die de elektriciteit omvormt naar een bruikbare spanning en doorstuurt naar de elektrische kast.
  3. Vanuit de elektrische kast kan je een verbinding maken met de laadpaal.
  4. Je laadpaal is klaar om jouw wagen op de laden.
2) Elektriciteit aangeleverd door het netwerk
  1. Jouw installatie ontvangt elektriciteit van het netwerk.
  2. De elektriciteit gaat via de elektrische kast naar de laadpaal.
  3. Je laadpaal is klaar om jouw wagen op te laden.

Een laadpaal installeren met Swipe Zelfbouw

Swipe heeft verschillende laadpalen opgenomen in het assortiment. In een persoonlijk gesprek wordt bekeken welke laadpaal perfect aansluit bij jouw project. Ben je overtuigd van ons voorstel? Perfect, dan bekijken we samen hoe we jou kunnen ondersteunen bij het plaatsen van de laadpaal.

De voordelen van een laadpaal installeren

1) Gemak en Comfort
Met een eigen laadpaal thuis of op het werk hoef je niet langer te zoeken naar openbare laadpunten en kun je jouw elektrische voertuig opladen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

2) Kostenbesparing 
Thuis laden met een laadpaal kan goedkoper zijn dan laden bij openbare laadpunten, waardoor je kunt besparen op laadkosten op lange termijn.

Laadpaal installeren & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.