THUISBATTERIJ INSTALLEREN

Bij Swipe Zelfbouw bieden we hoogwaardige thuisbatterijen aan om je huis van energie te voorzien, samen met professionele ondersteuning voor de installatie ervan. Met onze thuisbatterij installatiepakketten gaat een thuisbatterij installeren eenvoudig en vlot. Lees verder om meer te ontdekken over de werking, voordelen en de bijstand die Swipe Zelfbouw biedt bij het installeren van thuisbatterijen.

Werking van thuisbatterijen

Thuisbatterijen, ook wel bekend als huisaccu’s of energieopslagsystemen, slaan overtollige energie op die wordt geproduceerd door zonnepanelen of tijdens daluren wanneer de energievraag laag is. Deze opgeslagen energie kan vervolgens gebruikt worden wanneer de energievraag hoog is of wanneer de zon niet schijnt, waardoor je onafhankelijker wordt van het elektriciteitsnet en kan besparen op energiekosten.

De voordelen van thuisbatterij installeren

1) Zelfvoorzienendheid
Een thuisbatterij installeren, zorgt er voor dat je meer zelfvoorzienend kan worden en minder afhankelijk zal zijn van het elektriciteitsnet, vooral tijdens stroomstoringen of piekuren.

2) Energiebesparing
Thuisbatterijen stellen je in staat om optimaal gebruik te maken van zelf opgewekte energie van zonnepanelen, waardoor je kunt besparen op energiekosten door minder elektriciteit van het net te gebruiken.

3) Milieuvriendelijkheid
Door gebruik te maken van opgeslagen zonne-energie verminder je de behoefte aan fossiele brandstoffen, waardoor je ecologische voetafdruk wordt verkleind en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Ondersteuning van Swipe Zelfbouw bij een thuisbatterij installeren

Bij Swipe Zelfbouw begrijpen we dat een correcte installatie van cruciaal belang is voor het goed functioneren van een thuisbatterij. Daarom bieden we professionele ondersteuning en werfassistentie aan om je te helpen bij elke stap van het installatieproces. Onze ervaren technici staan klaar om je te begeleiden, zodat je met vertrouwen jouw thuisbatterij kunt installeren.

Thuisbatterij installeren & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.